Actualiteiten

KAARTVERKOOP HATTRICK REUNISTENDAG

Site Administratie 0 696

Koop nu uw kaarten kaarten voor de Hattrick reunistendag op zaterdag 14 maart via deze link! (ALLEEN VOOR REÜNISTEN EN JAARTJE ‘15!!!)

https://www.yourticketprovider.nl/events/34785-hattrick-018-renistenavond/?fbclid=IwAR31hMP4ekBzUmEtlKPFjuDmQUCqhNjZm_Dfm7L20N653Kz15II_UGvuUuc

REUNISTENDAG HATTRICK 018

Site Administratie 0 680

Waarde reünisten,

 

Herinnert u het zich nog? Dat u drie dagen lang stond te feesten tot diep in de nacht? Dat het pand van Veritas volledig werd omgetoverd in het thema van de Hattrick? Was u erbij tijdens de Hattrick ‘popart’, ‘funky fantasy’, ‘ devine intervention’, ‘around the world’, of ‘heroic history’?

Dit jaar vindt de Hattrick plaats op 11, 12 en 13 maart. De Hattrick zal in het teken staan van het nieuws, de actualiteit, oftewel: ‘Hit the Headlines’! Wilt u weer even genieten zoals vroeger? Dan bent u als reunist van harte welkom op zaterdag 14 maart. Een kaartje zal 5 euro kosten. De kaartverkoop vindt plaats op 27 en 28 januari om 19:00 uur. 

Wij hopen u te zien met uw commissie-, jaarclub- of dispuutsgenoten en proosten graag met u op de 18e editie van de Hattrick!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Reunistenbesuur en Hattrick 018

 

Reunistenactiviteiten 2020

Site Administratie 0 626

Waarde Reünisten,

Wij hopen dat u heeft genoten van de warme kerstdagen en dat u 2020 goed heeft ingeluid. Ook C.S. Veritas zal dit nieuwe jaar weer vol zitten met evenementen die u uiteraard niet wil missen. Hieronder zet ik ze voor u op een rijtje:

 

- zaterdag 14 maart: Hattrick Reünistendag
- zaterdag 23 mei: Dies Kroonjaardag,
Dieslezing, Diesborrel het Diesdiner.
- vrijdag 14 augustus: UIT-week Reünistendag


Wij kijken er enorm naar uit en hopen u deze dagen te zien!

Met vriendelijke groet,

Het reunistenbestuur

 

Nagenieten 26e Lustrum C.S. Veritas

Site Administratie 0 557

Waarde reünisten,

Wat vliegt de tijd! Alweer zo’n half jaar geleden was het 10 dagen lang feest in de Werkspoorkathedraal. Op zaterdag 27 juli werd er met leden én reünist-leden geproost op het 26e lustrum van het Collegium Studiosorum Veritas. Op een bloedhete dag werden samen herinneringen opgehaald en konden we weer even terug naar toen. Wilt u nog eens nagenieten van deze fantastische dag? Dan kunt u via deze link de foto’s terugkijken! https://m.facebook.com/pg/26elustrumveritas/photos/?tab=album&album_id=2250340591685803

Met vriendelijke groet,

Het reünistenbestuurJaartje ‘13/’14 borrel vrijdag 8 november

Site Administratie 0 616

Waarde reünisten,

Op vrijdag 8 november zal de jaartje ‘13/’14 borrel plaatsvinden op C.S. Veritas. Een mooie gelegenheid om weer eens met uw jaarclub, dispuut of commissie bijeen te komen onder het genot van een biertje. 

Voorafgaand aan de borrel heeft u de mogelijkheid om als vanouds een hapje te eten in het Voorhuys. Voor slechts 6 euro kunt u genieten van risotto of spareribs. Reseveren kan door vóór woensdag 5 november een mail te sturen naar vicariusbedrijf2@veritas.nl. Vermeld hierin met hoeveel personen u aanwezig zal zijn en wie er voor uw groep zal betalen. Er is maar beperkt ruimte, dus wees er snel bij!

We zien u graag vrijdag 8 november!

 

Met vriendelijke groet,

Het reünistenbestuur


 

123