Home

Vacature Raad van Toezicht Stichting Veritas Eigen Huis en Stichting Veritas Beheer

Functie-eisen
- Oud lid van C.S. Veritas
- Affiniteit/Ervaring met vastgoed en bouw.
en/of
- Affiniteit/Ervaring met HR en personeel.

Functieomschrijving en organisatiestructuur
Als lid van de Raad van Toezicht, ook wel senior genoemd, heeft u zowel een functie bij Stichting Veritas Beheer (SVB) en Stichting Veritas Eigen Huis (SVEH). Met drie andere seniores controleert en adviseert u het Veritas Bestuur. Ervaring leert dat gedurende een bestuursjaar een bestuur voor vragen komt te staan waarbij de ervaring van de Raad van Toezicht het bestuur kan helpen
De leden van de Raad van Toezicht worden door hun (praktijk)kennis in hun professionele leven en hun ervaringen met Veritas van onschatbare waarde geacht in het leveren van feedback en advies op het beleid en bestuur van C.S. Veritas.

SVB

Als lid van de Raad van de SVB adviseert u het Dagelijks Bestuur van de SVB over de exploitatie van het bedrijf Veritas, over de langetermijnbelangen en op strategisch niveau. Voornamelijk zal deze vergadering sturing geven aan en beslissingen maken over de strategische processen binnen de SVB. Waarbij de focus ligt op grote beleidslijnen en zaken als bestuurlijke integriteit, exploitatie van de keuken en de bars, langetermijnvisie, complexe portefeuilles (buren, gemeente en personeel) en risico minimalisatie. De Raad van Toezicht is geen statutair onderdeel van de SVB. Als adviesorgaan hebben zij geen stem binnen de SVB, maar hun mening wordt wel als zwaarwegend advies meegenomen in de besluitvorming.

SVEH

Binnen de SVEH is een senior naast onderdeel van het adviserende orgaan ook statutaire lid van het bestuur en bezit de senior stemrecht. De focus ligt bij deze vergaderingen op het in stand houden van sociëteit ‘t Eigen Huis. Hieronder valt groot onderhoud, verbouwingen van het pand en brandveiligheid.

Actuele projecten
Op dit moment lopen er binnen de SVB en de SVEH een aantal projecten waaronder de Feestzaalverbouwing, de verbouwing van de Administratieruimte en bier- en friscontracten.

Vergaderstructuur
Elke maand wordt er met Raad van Toezicht vergaderd. Deze vergaderingen duren gezamenlijk ongeveer vier uur. Daarnaast neemt het doorlezen van de relevante stukken voor de vergaderingen ongeveer twee uur in beslag en het voorbereiden van functie specifieke zaken tevens rond de twee uur.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de functie dan kunt u contact opnemen via praeses@veritas.nl. 


Welkom op de officiële reünistenwebsite van C.S. Veritas!

U vindt hier onder meer informatie over de jaaragenda, het reünistlidmaatschap en foto’s van activiteiten, maar ook secties over historie en tradities van Veritas, verhalen, liederen en de Reünisten-Vox. Als u toegang wilt tot het beschermde deel van de site, waaronder een database met namen en andere gegevens van Veritas-reünisten, kunt u hieronder inloggen of u registreren als nieuwe gebruiker.

Bent u verhuisd, of heeft u een nieuw e-mailadres? Dan vragen wij u om uw gegevenswijzigingen aan ons door te geven. Dit kan onder het kopje gegevens wijzigen wanneer u bent ingelogd. U kunt ook een mail sturen naar abactis@veritas.nl

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s in het menu hierboven.

Met vriendelijke groet,

Reünistenbestuur C.S. Veritas
Kromme Nieuwegracht 54
3512 HK Utrecht
reunisten@veritas.nl


Hoe log ik in?
 

Bent u reünistlid van Veritas en wilt u graag toegang tot de beschermde informatie, log dan in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u eerder van Veritas ontvangen heeft. In geval u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie. Vul daar uw e-mailadres in en u ontvangt een nieuw wachtwoord.
Maakt u als reünistlid voor de eerste keer gebruik van deze site? Ga dan naar registreren en meld u aan. Na controle van uw informatie ontvangt u uw inloggegevens. 


Inloggen


 

  Logo bestuur

 

veritas gebouw


Veritas vlag

Er zijn geen evenement die getoond kunnen worden.