Home

Welkom op de officiële reünistenwebsite van C.S. Veritas!

U vindt hier onder meer informatie over de jaaragenda, het reünistlidmaatschap en foto’s van activiteiten, maar ook secties over historie en tradities van Veritas, verhalen, liederen en de Reünisten-Vox. Als u toegang wilt tot het beschermde deel van de site, waaronder een database met namen en andere gegevens van Veritas-reünisten, kunt u hieronder inloggen of u registreren als nieuwe gebruiker.

Bent u verhuisd, of heeft u een nieuw e-mailadres? Dan vragen wij u om uw gegevenswijzigingen aan ons door te geven. Dit kan onder het kopje gegevens wijzigen wanneer u bent ingelogd. U kunt ook een mail sturen naar abactis@veritas.nl

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s in het menu hierboven.

Met vriendelijke groet,

Reünistenbestuur C.S. Veritas
Kromme Nieuwegracht 54
3512 HK Utrecht
reunisten@veritas.nlHoe log ik in? 

Bent u reünistlid van Veritas en wilt u graag toegang tot de beschermde informatie, log dan in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u eerder van Veritas ontvangen heeft. In geval u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie. Vul daar uw e-mailadres in en u ontvangt een nieuw wachtwoord.
Maakt u als reünistlid voor de eerste keer gebruik van deze site? Ga dan naar registreren en meld u aan. Na controle van uw informatie ontvangt u uw inloggegevens. 


Inloggen


 

  Logo bestuur

 

veritas gebouw


Veritas vlag

Kroonjaardag en Lustrumlezing
Start Date / Time:
zaterdag 15 juni 2019 14:00
End Date / Time:
zaterdag 15 juni 2019 14:30
Terugkerend evenement:
Eenmalige gebeurtenis
Belang:
Normale prioriteit
Beschrijving:
Geef beschrijving van de gebeurtenis
Eigendom van Naomi Wierda Op donderdag 4 oktober 2018