CSV-reünisten

Het CSV-reünistlidmaatschap bestaat sinds het 121e verenigingsjaar. Alle Veritijnen worden in hun 6e jaar automatisch CSV-reünistlid.

De reünistencontributie bedraagt 30 euro per jaar. Hiermee behouden de reünistleden de rechten en plichten die leden ook hebben, ze ontvangen alleen geen Annuarium meer.
Alle reünistleden worden op de hoogte gehouden van het relevante nieuws door middel van periodieke reünistenmails. Daarnaast worden er voor de reünistleden exclusieve activiteiten georganiseerd zoals de kerstborrel, de vierde dag van de Hattrick in maart, de jaarborrels in mei en nog meer.
Alle reünistleden zullen in 2017 het Geschiedenisboek, 125 jaar Veritas, als cadeau ontvangen.

Om je in te schrijven als reünistlid kunt u een mail sturen naar abactis@veritas.nl

 


Reünistenbestuur
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het verbeteren van het reünistlidmaatschap. Sinds het 126e verenigingsjaar is daarom het Reünistenbestuur in het leven geroepen onder begeleiding van de ab Actis Collegii.

Praeses – Naomi Wierda – j.v.a. 2014 – praeses@veritasreunisten.nl
ab Actis – Tisha Bentvelzen – j.v.a. 2015 – abactis@veritasreunisten.nl
Fiscus –  Maurits Derks – j.v.a. 2016 – fiscus@veritasreunisten.nl
Commissaris Activiteiten - Manoeska Wuijts - j.v.a. 2014 – activiteiten@veritasreunisten.nl
Commissaris Externe I - Jop de Bakker - j.v.a. 2013 – externe@veritasreunisten.nl
Commissaris Externe II – Puck Hurkens – j.v.a. 2015

Als u vragen en/of opmerkingen heeft over het reünistenbeleid kunt u een mail sturen naar reunisten@veritas.nlReünistenraad

Gegevens up-to-date
Bent u al reünistlid, maar heeft u dit jaar nog geen brief en/of reünistenmail ontvangen? Dan kan het zijn dat uw gegevens niet meer up-to-date zijn. Stuur een mail naar abactis@veritas.nl met uw meest recente adres-/mailgegevens, of ga naar het kopje gegevens wijzigen.