Actualiteiten

In Memoriam

Site Administratie 0 799

Met grote verslagenheid hebben wij, het Bestuur van het 133ste verenigingsjaar van het Collegium Studiosorum Veritas, kennis genomen van het overlijden van Paul Classen, in leven lid van onze vereniging. Geheel onverwachts is Paul eergisteren op zijn reis tijdens een hike gevallen en verongelukt. Paul werd lid van Veritas in 2018.

Paul was een geliefd lid op C.S. Veritas. Hij was actief bij meerdere verbanden. Menig Veritijn kende hem als een sociale, grappige en vrolijke jongen.

Ten gevolge van deze verschrikkelijke gebeurtenis neemt de vereniging met onmiddellijke ingang vijf dagen rouw aan; Veritas zal tot en met vrijdag 3 juni gesloten zijn. Vanwege Tweede Pinksterdag zal de vereniging op dinsdag 7 juni om 16:00 haar deuren weer openen. Op de dag van de uitvaart is Veritas eveneens dicht. Donderdag 2 juni zal er voor iedereen die daar de behoefte toe voelt, vanaf 16:00 uur de mogelijkheid zijn tot samenkomst en condoleance op het Trefcentrum. Bloemlegging kan daarnaast de gehele week van 11:00 – 18:00. Hier kunt u ook herinneringen aan Paul opschrijven in een condoleanceboek of foto’s achterlaten.

 

We willen iedereen heel veel sterkte wensen in deze verdrietige tijd.

Paul Classen, 4 juni 1998 - 29 mei 2022

Overlijdensbericht Gerard Oostvogel

Site Administratie 0 0

In Memoriam

Waarde reünist-leden,

Onlangs ontvingen wij het treurige bericht dat Gerard Oostvogel op 28 oktober 2021 is overleden te Bilthoven. Gerard is altijd nauw verbonden geweest met Veritas, waarbij Gerard als kapelaan van de Utrechtse Studentenparochie Veritas als parochieplek gebruikte. 

 

Het Reunistenbestuur en het Veritas Bestuur wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze tijd. Voor het volledige bericht kunt u hier onder klikken. 

 

Linkje naar In Memoriam Gerard Oostvogel

Nieuwe website

Site Administratie 0 1410

Waarde reünisten,

Momenteel zijn wij, in samenwerking met het Veritas Bestuur en de CODA, bezig het maken van een nieuwe website. Het doel is om de website gebruiksvriendelijker te maken. De nieuwe website zal daarnaast worden voorzien van actualiteiten, een ledenbestand en eventueel foto's. Als de nieuwe website is opengesteld, ontvangt u hiervan een bericht. Tot die tijd zal de huidige website niet worden ge-updated. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het reünistenbestuur

Overlijdensbericht Jan Broekhuijse

Site Administratie 0 1508

In Memoriam

Waarde reünist-leden,

Onlangs ontvingen wij het treurige bericht dat Jan Broekhuijse is overleden op 27 september 2020 te Nieuwkoop. Broekhuijse is Praeses van het Veritas Bestuur geweest in 1955-1956. Tot en met 2015 heeft hij jaarlijks nog een reünie gehad met zijn jaargenoten.

Het Reunistenbestuur wenst zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze tijd. 

Overlijdensbericht J. C. van de Pol

In Memoriam

Site Administratie 0 2609

In Memoriam

Waarde reünist-leden,

Gisteren hebben wij het treurige bericht ontvangen dat J.C. (Joop) van der Pol (j.v.a. 1963) is overleden op 22 maart 2020 te Utrecht. In het jaar 1966-1967 was hij Praeses van C.S. Veritas en maakte hij zichzelf beroemd in de geschiedenis van Veritas door de aankoop van Stadskasteel Oudaen aan de Oudegracht in Utrecht. Joop heeft vervolgens een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, maar sinds zijn terugkeer naar Nederland was hij weer vaak op Veritas te vinden.

Het Veritas Bestuur wenst zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze tijd. 

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik
h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

1234