Actualiteiten

Overlijdensbericht Jan Broekhuijse

Site Administratie 20

In Memoriam

Waarde reünist-leden,

Onlangs ontvingen wij het treurige bericht dat Jan Broekhuijse is overleden op 27 september 2020 te Nieuwkoop. Broekhuijse is Praeses van het Veritas Bestuur geweest in 1955-1956. Tot en met 2015 heeft hij jaarlijks nog een reünie gehad met zijn jaargenoten.

Het Reunistenbestuur wenst zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze tijd. 

Overlijdensbericht J. C. van de Pol

In Memoriam

Site Administratie 389

In Memoriam

Waarde reünist-leden,

Gisteren hebben wij het treurige bericht ontvangen dat J.C. (Joop) van der Pol (j.v.a. 1963) is overleden op 22 maart 2020 te Utrecht. In het jaar 1966-1967 was hij Praeses van C.S. Veritas en maakte hij zichzelf beroemd in de geschiedenis van Veritas door de aankoop van Stadskasteel Oudaen aan de Oudegracht in Utrecht. Joop heeft vervolgens een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, maar sinds zijn terugkeer naar Nederland was hij weer vaak op Veritas te vinden.

Het Veritas Bestuur wenst zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze tijd. 

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik
h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

Afgelasting Dies Natalis C.S. Veritas

Site Administratie 261

Waarde reünisten,

De situatie rondom het coronavirus in Nederland is de laatste dagen opnieuw veranderd, vandaar een bericht om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor C.S. Veritas. 

In de persconferentie van de Nederlandse overheid van maandag 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat alle bijeenkomsten en evenementen in Nederland tot en met minimaal 1 juni 2020 worden verboden. Dit betekent dat het Eigen Huis tot en met minimaal 1 juni 2020 zal zijn gesloten. Alle geplande evenementen tot en met 1 juni 2020 van C.S. Veritas komen daarom te vervallen, daarmede ook de Dies Natalis. De jaarlijkse Dies-lezing voor alle reünisten en de Kroonjaardag voor jaartje ’70 die gepland stonden op zaterdag 23 mei 2020 zullen helaas afgelast worden.

Achter de schermen is het Veritas Bestuur van het 131ste verenigingsjaar druk bezig om alle evenementen die op dit moment geen doorgang kunnen vinden ten gevolge van het coronavirus waar mogelijk in te passen op latere momenten in het jaar. Hierbij wordt mogelijk ook het zomerreces meegenomen. Ik zal u uiteraard op de hoogte blijven houden van deze ontwikkelingen.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u verdere vragen hebben of vragen betreffende het reünistlidmaatschap dan kunt u mailen naar abactis@veritas.nl. Ik help u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik

h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

Namens het Reünistenbestuur,

Anouk Gerrits

h.t. ab Actis Reünistenbestuur 

 

KAARTVERKOOP HATTRICK REUNISTENDAG

Site Administratie 314

Koop nu uw kaarten kaarten voor de Hattrick reunistendag op zaterdag 14 maart via deze link! (ALLEEN VOOR REÜNISTEN EN JAARTJE ‘15!!!)

https://www.yourticketprovider.nl/events/34785-hattrick-018-renistenavond/?fbclid=IwAR31hMP4ekBzUmEtlKPFjuDmQUCqhNjZm_Dfm7L20N653Kz15II_UGvuUuc

REUNISTENDAG HATTRICK 018

Site Administratie 336

Waarde reünisten,

 

Herinnert u het zich nog? Dat u drie dagen lang stond te feesten tot diep in de nacht? Dat het pand van Veritas volledig werd omgetoverd in het thema van de Hattrick? Was u erbij tijdens de Hattrick ‘popart’, ‘funky fantasy’, ‘ devine intervention’, ‘around the world’, of ‘heroic history’?

Dit jaar vindt de Hattrick plaats op 11, 12 en 13 maart. De Hattrick zal in het teken staan van het nieuws, de actualiteit, oftewel: ‘Hit the Headlines’! Wilt u weer even genieten zoals vroeger? Dan bent u als reunist van harte welkom op zaterdag 14 maart. Een kaartje zal 5 euro kosten. De kaartverkoop vindt plaats op 27 en 28 januari om 19:00 uur. 

Wij hopen u te zien met uw commissie-, jaarclub- of dispuutsgenoten en proosten graag met u op de 18e editie van de Hattrick!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Reunistenbesuur en Hattrick 018

 

123